firmasommervinter

Firmafest

Trubadur til firmafest

Trubadur til firmafest | Live musikk til firmafest - Trubadur Doffe

På utkikk etter trubadur til firmafest? Om dere vil ha noe som blir husket, og som virkelig kan løfte stemningen ytterligere noen hakk, er det slettes ikke feil å ha med en energisk og trådløs afterski trubadur!

Trubadur Doffe er en humoristisk, energisk og engasjerende trubadur, som virkelig gir jernet for å skape god dialog med alle deltagerne på festen. Med denne trubaduren, kan du risikere at musikeren er mere rundt - og oppå - bordene, enn oppe på scenen, da Doffe liker å spille MED folk, heller enn FOR folk. Doffe er godt rutinert, med over 1000 spillejobber i gitarbag’en, og har vært trubadur på firmafest - maaaange ganger. Han er kjent for at kommentarene sitter løst, og dialog og humor er ting som er med på å sette prikken over i'en når det gjelder å skape god stemning på firmafesten.

Trubadur Doffe kan levere det meste av underholdning og musikk til deres firmafest. Ønsker dere allsang og dans på bordet? “That’s what I do.” Vil folk svinge seg på dansegulvet? “Jeg blir med!” Med et variert repertoar er dette en tilpasningsdyktig trubadur, som også kan gjøre andre former for musikalsk underholdning.

Med en drøss av låter på repertoaret, er det ikke noe problem å tilpasse seg forskjellige settinger med forskjellig publikum. Repertoaret spenner fra 60 tallet og fremover til noe nyere musikk, så her finnes det noe for enhver smak, og enhver alder.

Om dere ønsker litt rolig bakgrunnsmusikk under middagen eller i en mottagelse, kan dette også ordnes. Da enten med Doffe aleine, eller med TwoPack duo. Og, om dere ønsker en virkelig showstarter, har TwoPack duo en engasjerende og stemningsskapende Live Musikk Quiz. som garantert blir husket. Dette er en SHOW quiz hvor det er garantert at det blir masse allsang og god stemning, og en drøss med YouTube-moments. Dette er en quiz som er 100% live, engasjerende og underholdende.

Dette er en trubadur som har over 15 år på veien, hvor han har stått for musikk på firmafest en haug med ganger, på sine over 1000 spillejobber. Trubadur Doffe vet at planlegging, og samtidig fleksibilitet, er nøkkelen til suksess for gjennomføring av en firmafest. Book inn Doffe som trubadur til firmafesten, så du kan slappe av og delta på festen, og la han ta seg av underholdningen.

Hans mål for kvelden er jo å skape god stemning for festdeltagerne, men også å være en profesjonell og ryddig samarbeidspartner på musikk. Doffe stiller med alt det nødvendige av lyd og lys til deres firmafest, så du slipper å tenke på det. Alt utstyret er av nyere dato, og han kan også ta med noen trådløse mikrofoner, dersom dere skulle ha behov for dette, til talere eller lignende.

Det første man kan gjøre, er å ta et lite møte for å gå igjennom kjøreplanen for kvelden. Forberedelser er viktig, og dette er med på å sørge for at du kan slappe av og kose deg på årets firmafest. Doffe kan gjerne bidra med tips, da han har lang erfaring med live musikk til firmafest av forskjellige slag. Og, selv om timeplanen er godt gjennomtenkt, tilpasser han seg selvsagt små justeringer som måtte dukke opp underveis.

Se afterski videoen nederst på siden, for å se hva trubadur Doffe kan bidra med av stemningsskapende musikk deres firmafest , og ta gjerne kontakt for en liten prat eller et tilbud.

Trubadur Doffe - Trubadur til firmafest | Live musikk til firmafest

Trubadur Doffe – Live musikk til firmafest