firmavinter

After-work

Trubadur til after-work

Trubadur Doffe - Trubadur til after-work | Live musikk til after-work

På utkikk etter live musikk til after-work fest? Om dere vil ha underholdning som blir husket, er det slettes ikke feil å ha med en energisk og trådløs afterski trubadur til deres after-work party!

Trubadur Doffe er en humoristisk, energisk og engasjerende trubadur, som virkelig gir jernet for å skape god dialog med alle deltagerne på festen. Om after-work festen skal være på kontoret eller om dere har leid et utested, er live musikk med på å løfte stemningen noen hakk! Med denne trubaduren, kan du risikere at musikeren er mere rundt – og oppå – bordene, enn oppe på scenen. Doffe liker å spille MED folk, heller enn FOR folk. Doffe er godt rutinert, med over 1000 spillejobber i gitarbag’en, og har stått for live musikk på utallige after-work fester. Han er kjent for at kommentarene sitter løst, og dialog og humor er ting som er med på å sette prikken over i’en når det gjelder å skape god stemning på firmafesten.

Trubadur Doffe kan levere det meste av underholdning og live musikk til deres after-work fest. Ønsker dere allsang og dans på bordet? “That’s what I do.” Vil folk svinge seg på dansegulvet? “Jeg blir med!” Med et variert repertoar er dette en tilpasningsdyktig trubadur, som også kan gjøre andre former for musikalsk underholdning.

Med en drøss av låter på repertoaret, er det ikke noe problem å tilpasse seg forskjellige settinger med forskjellig publikum. Repertoaret spenner fra 60 tallet og fremover til noe nyere musikk, så her finnes det noe for enhver smak, og enhver alder.

Om dere ønsker en virkelig showstarter, har Doffe en engasjerende og stemningsskapende live musikk quiz som garantert blir husket. Dette er en SHOW quiz hvor det er garantert at det blir masse allsang og god stemning, og en drøss med YouTube-moments. Dette er en quiz som er 100% live, engasjerende og underholdende.

Dette er en trubadur som har over 15 år på veien, hvor han har stått for live musikk på after-work drøssevis med ganger. Trubadur Doffe vet at planlegging, og samtidig fleksibilitet, er nøkkelen til suksess for gjennomføring av en firmafest. Booker du Doffe som trubadur til deres after-work, så kan du kan slappe av og delta på festen, og la han ta seg av underholdningen.

Hans mål for kvelden er jo å skape god stemning for festdeltagerne, men også å være en profesjonell og ryddig samarbeidspartner på musikk. Doffe stiller med alt det nødvendige av lyd og lys til deres after-work, så du slipper å tenke på det. Alt utstyret er av nyere dato, og han kan også ta med noen trådløse mikrofoner, dersom dere skulle ha behov for dette, til talere eller lignende.

Se afterski videoen nederst på siden, for å se hva trubadur Doffe kan bidra med av stemningsskapende live musikk til deres after-work, og ta gjerne kontakt for en liten prat eller et tilbud.

Trubadur Doffe - Trubadur til after-work | Live musikk til after-work

Trubadur til after-work – Video