firma

Live musikk quiz

Live Musikk Quiz

TwoPack Live Musikk Quiz

Duoen TwoPack kan stille med en live musikk quiz med stemningsgaranti! Bra underholdning til firmafesten! Det er lite som er en bedre ice-breaker enn dette. Her blir’e god stemning og allsang for alle penga! Dette er en quiz som er laaaaangt utenom det vanlige. Quiz’en er 100% live og engasjerende, og like viktig som konkurransen og musikken, er at dette er en show-aktivitet.

Det legges vekt på allsang, engasjement og god stemning igjennom hele quiz’en. Allsang belønnes med ekstrapoeng, og lagene skal også sende deltagere opp til scenen, for å utføre diverse aktiviteter, til både latter og applaus fra de andre deltagerne. Deres musikk quiz er laget slik at alle skal kunne delta, så det er oppgaver fra 60 tallet, og helt frem til dagens populærmusikk. Selv om oppgavene er basert på live musikk, er det ikke bare musikk oppgavene går på. Her er det også oppgaver som gjør at man får testet allmennkunnskapen!

Ønsker du en live musikk quiz til deres firmafest, kick-off eller event? Vi stiller med alt som trengs av lyd og lys for å gjøre quiz’en til et bra show. Vi har lang erfaring med underholdning på firmafester og events, og kan bidra med mye innen musikk til deres arrangement.

Om dere ønsker en skreddersydd quiz som underholdning til salgsmøtet, kan disse to fikse dette! Noe som er relatert til deres bransje, deres kunder, eller kanskje til årstiden? Dette er en suveren teambuilding aktivitet, og gjør at deres firmaarrangement får en flying start, og blir husket.

Ønsker du litt mere på firmafesten enn kun vår live musikk quiz? Vi har lang erfaring med underholdning på firmafest av forskjellige slag, og vi vet at planlegging er viktig, men også det å være fleksible. Da kan du konsentrere deg om å delta, og vi kan konsentrere oss om å underholde på deres sommerfest.

Til sammen har nesten en mannsalders erfaring som utøvende musikere, og vårt mål er å være en profesjonell partner på musikk. Vi stiller med alt nødvendig utstyr på deres sommerfest, så du slipper å tenke på noe som helst i forkant. Lyd, lys og scene er inkludert.

Aller først tar vi gjerne et møte for å gå igjennom kjøreplanen for kvelden. Forberedelser er nøkkelen til suksess, og dette er med på å sørge for at du kan slappe av og kose deg på deres sommerfest. Vi kan gjerne bidra med tips, da vi har lang erfaring med firmafest av forskjellige slag. Og, selv om timeplanen er godt gjennomtenkt, tilpasser vi oss selvsagt små justeringer som måtte dukke opp underveis.

Live Musikk Quiz