firma

Live musikk quiz

Live Musikk Quiz

TwoPack Live Musikk Quiz

Duoen TwoPack kan stille med en live musikk quiz med stemningsgaranti! Bra underholdning til firmafesten! Det er lite som er en bedre ice-breaker enn dette. Her blir’e god stemning og allsang for alle penga! Dette er en quiz som er laaaaangt utenom det vanlige. Quiz’en er 100% live og engasjerende, og like viktig som konkurransen og musikken, er at dette er en show-aktivitet.

Det legges vekt på allsang, engasjement og god stemning igjennom hele quiz’en. Allsang belønnes med ekstrapoeng, og lagene skal også sende deltagere opp til scenen, for å utføre diverse aktiviteter, til både latter og applaus fra de andre deltagerne. Deres musikk quiz er laget slik at alle skal kunne delta, så det er oppgaver fra 60 tallet, og helt frem til dagens populærmusikk. Selv om oppgavene er basert på live musikk, er det ikke bare musikk oppgavene går på. Her er det også oppgaver som gjør at man får testet allmennkunnskapen!

Ønsker du en live musikk quiz til deres firmafest, kick-off eller event? Vi stiller med alt som trengs av lyd og lys for å gjøre quiz’en til et bra show.

Om dere ønsker en skreddersydd quiz som underholdning til salgsmøtet, kan disse to fikse dette! Noe som er relatert til deres bransje, deres kunder, eller kanskje til årstiden? Dette er en suveren teambuilding aktivitet, og gjør at deres firmaarrangement får en flying start, og blir husket.

De tilpasser gjerne deres live musikk quiz til deres firmafest, ved å legge inn elementer etter deres ønske. Kommer det masse svensker til salgsmøtet? Skal det være kickoff i en spesiell bransje? De kan putte inn elementer med svensk, norsk, dansk, eller kanskje en bransjerelatert medley, midt i musikk quiz’en.

Se hjemmesider for å lese mer om TwoPack sin live musikk quiz.

Live Musikk Quiz