firmasommer

Båttur

Båttur

Trubadur Doffe - Trubadur til båttur | Live musikk til båttur

Om dere ønsker musikk til båtturen som virkelig kan løfte stemningen ytterligere noen hakk, skader det ikke å ha med en energisk og trådløs afterski trubadur på turen!

Trubadur Doffe er en humoristisk, energisk og engasjerende trubadur, som har god dialog med alle deltagerne på festen. Med denne trubaduren, kan du risikere at musikeren er mere rundt bordene, enn oppe på scenen, da Doffe liker å spille MED folk, heller enn FOR folk. Doffe er godt rutinert, med over 1000 spillejobber i gitarbag’en, og han bidratt med musikk til båttur utallige ganger. Han er kjent for at kommentarene sitter løst, og dialog og humor er ting som er med på å sette prikken over i'en når det gjelder å skape god stemning på båtturen.

Trubadur Doffe kan levere det meste av underholdning og musikk til båttur. Ønsker dere allsang og dans på bordet? “That’s what I do.” Vil folk svinge seg på dansegulvet? “Jeg blir med!” Med et variert repertoar er dette en tilpasningsdyktig trubadur, som også kan gjøre andre former for musikalsk underholdning.

Med over 200 låter på repertoaret, er det ikke noe problem å tilpasse seg forskjellige settinger med forskjellig publikum. Repertoaret spenner fra 60 tallet og fremover til noe nyere musikk, så her finnes det noe for enhver smak, og enhver alder.

Om dere ønsker en virkelig showstarter, så har Doffe, da i TwoPack duo, en engasjerende og stemningsskapende Live Musikk Quiz. som garantert blir husket. Dette er en SHOW quiz hvor det er garantert at det blir masse allsang og god stemning, og en drøss med YouTube-moments. Dette er en quiz som er 100% live, engasjerende og underholdende. Musikk quiz’en passer like bra som teambuilding aktivitet, som til en liten ice breaker på båttur, sommerfest, kick-off og andre typer event. Om dere ønsker litt rolig bakgrunnsmusikk under middagen eller i en mottagelse, kan dette også ordnes, enten med Doffe aleine, eller med TwoPack duo.

Etter over 15 år på veien, med mange båtturer unnagjort, vet trubadur Doffe at planlegging og fleksibilitet er nøkkelen til suksess for gjennomføring av et arrangement. Du kan slappe av og delta på festen, og la han ta seg av det musikalske.

Hans mål for kvelden er jo å skape god stemning for festdeltagerne, men også å være en profesjonell og ryddig samarbeidspartner på musikk. Doffe stiller med alt det nødvendige av lyd og lys til deres båttur, så du slipper å tenke på det. Alt utstyret er av nyere dato, og han kan også ta med noen trådløse mikrofoner, dersom dere skulle ha behov for dette, til talere eller lignende.

Det første man kan gjøre, er å ta et lite møte for å gå igjennom kjøreplanen for kvelden. Forberedelser er nøkkelen til suksess, og dette er med på å sørge for at du kan slappe av og kose deg på festen. Doffe kan gjerne bidra med tips, da han har lang erfaring med musikk og underholdning på båttur Og, selv om timeplanen er godt gjennomtenkt, tilpasser han seg selvsagt små justeringer som måtte dukke opp underveis.

Se afterski videoen nederst på siden, for å se hva trubadur Doffe kan bidra med av stemningsskapende musikk til deres båttur, og ta gjerne kontakt for en liten prat eller et tilbud.

Trubadur Doffe - Trubadur til båttur

Trubadur til båttur – Video