Trubadur til bursdag

Trubadur til bursdag

Trubadur Doffe - Trubadur til bursdag | Live musikk til bursdag

På utkikk etter en energisk afterski trubadur til din bursdag? Om du vil ha live musikk i din bursdag, som garantert blir husket, blir det aldri feil med en trådløs afterski trubadur!

Trubadur Doffe er en humoristisk, energisk og engasjerende trubadur, som virkelig gir jernet for å skape god dialog med alle deltagerne på festen. Med denne trubaduren, kan du risikere at musikeren er mere rundt bordene, enn oppe på scenen, da Doffe liker å spille MED folk, heller enn FOR folk. Doffe er en godt rutinert trubadur, med over 1000 spillejobber i gitarbag’en, og har stått for live musikk på utallige bursdager. Han er kjent for at kommentarene sitter løst, og dialog og humor er ting som er med på å sette prikken over i'en når det gjelder å skape god stemning på bursdagsfesten. Enten det er snakk om 30, 40 eller 50 årslag, kan denne trubaduren sørge for både dans og allsang.

Trubadur Doffe kan levere et bredt spekter av musikk til din bursdag. Ønsker dere allsang og dans på bordet? “That’s what I do.” Vil folk svinge seg på dansegulvet? “Jeg blir med!”. Med et variert repertoar er dette en tilpasningsdyktig trubadur, som blir booket igjen og igjen, på de stedene han har spilt.

Med en drøss av låter på repertoaret, er det ikke noe problem å tilpasse seg forskjellige settinger med forskjellig publikum. Repertoaret spenner fra 60 tallet og fremover til noe nyere musikk, så her finnes det noe for enhver smak, og enhver alder. Med mottoet «En afterski uten allsang, er som..... som en afterski uten allsang» gjør denne trubaduren sitt ytterste for at din bursdag skal bli en suksess. Dans, allsang, skåling og dansing på bordet!

Om du ønsker å få gjestene i aktivitet, og starte festen med en kul ice-breaker, kan Live Musikk Quiz virkelig anbefales!

Se afterski videoen nederst på siden, for å se hva trubadur Doffe kan bidra med av stemningsskapende live musikk til din bursdag, og ta gjerne kontakt for en liten prat eller et tilbud.

Trubadur til bursdag – Video