privatvinter

Trubadur til bryllup

Trubadur til bryllup

Trubadur Doffe - Trubadur til bryllup | Live musikk til bryllup

Trubadur til bryllup? Om dere er på utkikk etter sang til vielse, eller om dere vil ha en løssnippet entertainer som kan spille opp både til dans og by på allsang på bryllupsfesten, kan denne trubaduren fikse begge deler!

Trubadur Doffe er en humoristisk, energisk og engasjerende trubadur, som har god dialog med alle gjestene. Med denne trubaduren, kan du risikere at musikeren er mere rundt bordene, enn oppe på scenen, da Doffe liker å spille MED folk, heller enn FOR folk. Doffe er godt rutinert, med over 1000 spillejobber i gitarbag’en, og han har stått for musikk til bryllup utallige ganger, på sine over 15 år på veien.

Trubadur Doffe kan levere det meste av musikk til bryllup. Sang i vielse? «No problem!». Litt taffelmusikk i mottagelsen? «We’ll be there!». Ønsker dere allsang og dans på bordet etter middagen, når festen skal startes? “That’s what I do.”. Vil folk svinge seg på dansegulvet? “Jeg blir med!”

Med over 200 låter på repertoaret, er det ikke noe problem å tilpasse seg forskjellige settinger med forskjellig publikum. Repertoaret spenner fra 60 tallet og fremover til noe nyere musikk, så her finnes det noe for enhver smak, og enhver alder.

Vil dere ha sang i vielsen, har han en rekke samarbeidspartnere som gjerne bidrar til å sette en fin ramme rundt vielsen. Sammen har de maaaaaange vielser på lista, og spiller selvsagt akkurat de sangene dere måtte ønske og høre. Vi kan også bidra med noen tips, om dere ikke er helt sikre på hvilke sanger dere vil ha.

Om dere ønsker litt rolig bakgrunnsmusikk under middagen eller i mottagelsen, kan dette også ordnes, enten med trubadur Doffe aleine, eller med TwoPack duo.

Les mer om Twopack her.

Etter over 15 år på veien, hvor han har stått for musikk i bryllup helt fra starten, vet trubadur Doffe at planlegging og fleksibilitet er nøkkelen til suksess for gjennomføring av et bryllup.

Hans mål for kvelden er jo å skape god stemning for gjestene, men også å være en profesjonell og ryddig samarbeidspartner på musikk. Doffe stiller med alt det nødvendige av lyd og lys til deres sommerfest, så du slipper å tenke på det. Alt utstyret er av nyere dato, og han kan også ta med noen trådløse mikrofoner, dersom dere skulle ha behov for dette, til talere eller lignende.

Doffe starter gjerne med å ta et lite møte med dere, for å gå igjennom kjøreplanen, og eventuelle sangønsker for vielsen og første dansen. Forberedelser er nøkkelen til suksess, og dette er med på å sørge for at dere kan slappe av og kose dere på den store dagen. Og, selv om timeplanen er godt gjennomtenkt, tilpasser han seg selvsagt små justeringer som måtte dukke opp underveis.

Trubadur Doffe - Trubadur til bryllup