firmasommervinter

Afterski trubadur

Afterski trubadur

Trubadur Doffe - Afterski trubadur

På utkikk etter afterski trubadur til deres fest? Om dere vil ha noe som blir husket, og som virkelig kan løfte stemningen ytterligere noen hakk, er det slettes ikke feil å ha med en energisk og trådløs afterski trubadur!

Trubadur Doffe er en humoristisk, energisk og engasjerende trubadur, som virkelig gir jernet for å skape god dialog med alle deltagerne på festen. Med denne trubaduren, kan du risikere at musikeren er mere rundt bordene, enn oppe på scenen, da Doffe liker å spille MED folk, heller enn FOR folk. Doffe er godt rutinert, med over 1000 spillejobber i gitarbag’en, og har stått for musikk på utallige firmafester og events. Han er kjent for at kommentarene sitter løst, og dialog og humor er ting som er med på å sette prikken over i'en når det gjelder å skape god stemning på festen.

Trubadur Doffe kan levere det meste av underholdning og musikk til deres arrangement. Ønsker dere allsang og dans på bordet? “That’s what I do.” Vil folk svinge seg på dansegulvet? “Jeg blir med!”. Med et variert repertoar er dette en tilpasningsdyktig trubadur, som også kan gjøre andre former for musikalsk underholdning.

Med en drøss av låter på repertoaret, er det ikke noe problem å tilpasse seg forskjellige settinger med forskjellig publikum. Repertoaret spenner fra 60 tallet og fremover til noe nyere musikk, så her finnes det noe for enhver smak, og enhver alder.
Med mottoet «En afterski uten allsang, er som..... som en afterski uten allsang» gjør denne trubaduren sitt ytterste for at afterski’en skal bli skikkelig afterski. Dans, allsang, skåling og dansing på bordet!

Etter over 15 år på veien, hvor han har spilt på hundrevis av afterski’er, vet trubadur Doffe at planlegging, og samtidig fleksibilitet. Med han som trubadur til deres afterski party, kan du kan slappe av og delta på festen, og la han ta seg av det musikalske.

Hans mål for kvelden er jo å skape god stemning for festdeltagerne, men også å være en profesjonell og ryddig samarbeidspartner på musikk. Doffe stiller med alt det nødvendige av lyd og lys til deres afterski party, så du slipper å tenke på det.

Se afterski videoen nederst på siden, for å se hva trubadur Doffe kan bidra med av stemningsskapende musikk deres afterski party.

Trubadur Doffe - Afterski trubadur

Afterski trubadur – Video