Trubadur til event

Trubadur til event

Om du ønsker å ta firmafesten litt videre, og løfte stemningen ytterligere noen hakk, skader det ikke å ha med en energisk event trubadur med på festen!

Et populært innslag, som en ice breaker, og for å hjelpe folk igang med å bli kjent, er musikk-quiz ála Beat for Beat. Dette fører garantert til mye latter og moro, og at folk raskt kommer igang med lagkameratene. Så, når dette er over, og middagen er inntatt, drar han igang dans og allsang.

Trubadur Doffe er en humoristisk, energisk og engasjerende trubadur, som har god dialog med alle deltagerne på festen, samtidig som repertoaret er fullt av sanger som inviterer til både dans og allsang. Med over 200 låter på repertoaret finner han musikk som passer for anledningen, og er også åpen for ønskelåter. Doffe er godt rutinert, kjent for at kommentarene sitter løst, og dialog og humor er ting som er med på å sette prikken over i'en når det gjelder å skape god stemning på festen. Med trådløst til både gitar og mic, er trubaduren kjent for å tilbringe like mye tid rundt og oppå bordene, som på scenen.

Etter over 30 år med musikk har han vært event trubadur en rekke ganger. Doffe har også spilt på alt fra bryllup til pubkvelder, afterski, firmafest, kick off, julebord, allsangaften, og.... Ja, stort sett de fleste anledninger - over hele landet.