firmavinter

Trubadur til julebord

Trubadur til julebord

Trubadur til julebord | Live musikk til julebord - Trubadur Doffe

På utkikk etter live musikk til julebord? Om dere vil ha noe som blir husket, og som virkelig kan løfte stemningen ytterligere noen hakk, er det slettes ikke feil å ha med en energisk og trådløs afterski trubadur til julebordet!

Trubadur Doffe er en humoristisk, energisk og engasjerende trubadur, som virkelig gir jernet for å skape god dialog med alle deltagerne på festen. Med han som trubadur på deres julebord, kan du risikere at musikeren er mere rundt bordene, enn oppe på scenen, da Doffe liker å spille MED folk, heller enn FOR folk. Doffe er godt rutinert, med over 1000 spillejobber i gitarbag’en, og har stått for musikk på utallige julebord. Han er kjent for at kommentarene sitter løst, og dialog og humor er ting som er med på å sette prikken over i'en når det gjelder å skape god stemning, med Doffe som trubadur på deres julebord.

Trubadur Doffe kan levere det meste av live musikk til deres julebord. Ønsker dere allsang og dans på bordet? “That’s what I do.” Vil folk svinge seg på dansegulvet? “Jeg blir med!”. Med et variert repertoar er dette en tilpasningsdyktig trubadur, som også kan gjøre andre former for musikalsk underholdning. Booker dere Doffe som trubadur til julebordet, får dere ett musikalsk kontaktpunkt for kvelden.

Med en drøss av låter på repertoaret, er det ikke noe problem å tilpasse seg forskjellige settinger med forskjellig publikum. Repertoaret spenner fra 60 tallet og fremover til noe nyere musikk, så her finnes det noe for enhver smak, og enhver alder. Det kan ikke gå feil, med Doffe som trubadur til julebordet.

Om dere ønsker litt rolig bakgrunnsmusikk, gjerne julesanger, under middagen eller i en mottagelse, kan dette også ordnes. Da enten med Doffe aleine, eller med TwoPack duo. Og, om dere ønsker en virkelig showstarter, har TwoPack duo en engasjerende og stemningsskapende live musikk quiz som garantert blir husket. Dette er en SHOW quiz hvor det er fokus på allsang og god stemning, og det blir garantert en drøss med YouTube-moments. Dette er en quiz som er 100% live, engasjerende og underholdende.

Trubadur Doffe har over 15 år på veien, og har vært trubadur på julebord maaaaange ganger. Han vet at planlegging, og samtidig fleksibilitet, er nøkkelen til suksess for gjennomføring av et arrangement. Med han som trubadur til deres julebord, kan du kan slappe av og delta på festen, og la han ta seg av det musikalske.

Hans mål for kvelden er jo å skape god stemning for festdeltagerne, men også å være en profesjonell og ryddig samarbeidspartner på musikk. Doffe stiller med alt det nødvendige av lyd og lys til deres julebord, så du slipper å tenke på det. Alt utstyret er av nyere dato, og dere kan også leie trådløse mikrofoner, dersom dere skulle ha behov for dette, til talere eller lignende.

Det første man kan gjøre, er å ta et lite møte for å gå igjennom kjøreplanen for kvelden. Forberedelser er nøkkelen til suksess, og dette er med på å sørge for at du kan slappe av og kose deg på årets julebord. Doffe kan gjerne bidra med tips, da han har lang erfaring med live musikk til julebord, og firmaarrangement av forskjellige slag. Og, selv om timeplanen er godt gjennomtenkt, tilpasser han seg selvsagt justeringer som måtte dukke opp underveis.

Se afterski videoen nederst på siden, for å se hva trubadur Doffe kan bidra med av stemningsskapende musikk deres julebord, og ta gjerne kontakt for en liten prat eller et tilbud.

Trubadur til julebord | Live musikk til julebord - Trubadur Doffe

Trubadur til julebord – Video