firma

Trubadur Duo

Trubadur Duo

Trubadur Duo

Er det noe som det er mere fart i enn en gira trubadur, så er det TO gira trubadurer, og med denne trubadur duo'en er det akkurat DET man får! Her blir det garantert liv og røre i stereo! Dobbelt så bra, dobbelt så morsomt!!

Denne trubadur duoen består av Ole Martin og Doffe, og to stykk gitarer. Hver for seg har disse to gutta over 20 års erfaring og har besøkt de fleste brune vannhull rundt omkring i Norge med sin kassegitar og stemme. Sammen er de kjent for en løs og ledig tone på scenen, og mye humor og bra humør, som alltid smitter over på gjestene. Krydrer man dette med kjente og kjære låter, både egnet til allsang og til dans, og lar det hele dirigeres av to drevne trubadurer som vet å plukke de rette låtene til rett tid, så har man oppskriften på en vellykket kveld.

Begge to benytter seg av trådløst system, noe som gjør at trubadur duo'en ikke alltid befinner seg på scenen. Det gir også en unik kontakt med publikum, ved at musikken gjerne spilles ved bordet, oppå bordet, eller på scenen. Repertoaret inneholder bare kjente låter fra 60 tallet fram til i dag. Både internasjonale og norske allsangvennlige låter blir servert sammen med en god dose humor og musikalsk iver.