firmasommer

Sommerfest

Trubadur til sommerfest

Trubadur Doffe - Trubadur til sommerfest | Live musikk til sommerfest

Om dere ønsker en trubadur til sommerfesten som virkelig kan løfte stemningen ytterligere noen hakk, skader det ikke å ha med en energisk afterski trubadur som som elsker å få folk til å danse og synge med!

Trubadur Doffe er en humoristisk, energisk og engasjerende trubadur, som har god dialog med alle deltagerne på festen. Med denne trubaduren, kan du risikere at musikeren er mere rundt bordene, enn oppe på scenen, da Doffe liker å spille MED folk, heller enn FOR folk. Doffe er godt rutinert, med over 1000 spillejobber i gitarbag’en, og han har vært trubadur til sommerfest, afterski, båttur, event, kick off og andre firmafester - mang en gang. Han er kjent for at kommentarene sitter løst, og dialog og humor er ting som er med på å sette prikken over i'en når det gjelder å skape god stemning på sommerfesten.

Trubadur Doffe kan levere det meste av underholdning og live musikk til sommerfesten. Ønsker dere allsang og dans på bordet? “That’s what I do.” Vil folk svinge seg på dansegulvet? “Jeg blir med!” Med et variert repertoar er dette en tilpasningsdyktig trubadur, som også kan gjøre andre former for musikalsk underholdning.

Med over 200 låter på repertoaret, er det ikke noe problem å tilpasse seg forskjellige settinger med forskjellig publikum. Repertoaret spenner fra 60 tallet og fremover til noe nyere musikk, så her finnes det noe for enhver smak, og enhver alder. Et bra valg av trubadur til sommerfest - uansett aldersgrupper.

Om dere ønsker litt rolig bakgrunnsmusikk under middagen eller i en mottagelse, kan dette også ordnes, enten med Doffe aleine, eller med TwoPack duo.

Etter over 15 år på veien, med mange sommerfester unnagjort, vet trubadur Doffe at planlegging og fleksibilitet er nøkkelen til suksess for gjennomføring av et arrangement. Du kan slappe av og delta på årets sommerfest, og la han ta seg av det musikalske.

Hans mål for kvelden er jo å skape god stemning for festdeltagerne, men også å være en profesjonell og ryddig samarbeidspartner på musikk. Doffe stiller med alt det nødvendige av lyd og lys når han er trubadur på sommerfesten, så du slipper å tenke på det. Alt utstyret er av nyere dato, og han kan også ta med noen trådløse mikrofoner, dersom dere skulle ha behov for dette, til talere eller lignende.

Det første man kan gjøre, er å ta et lite møte for å gå igjennom kjøreplanen for kvelden. Forberedelser er nøkkelen til suksess, og dette er med på å sørge for at du kan slappe av og kose deg på festen. Doffe kan gjerne bidra med tips, da han har lang erfaring med å være trubadur til sommerfest, og firmaarrangement av forskjellige slag. Og, selv om timeplanen er godt gjennomtenkt, tilpasser han seg selvsagt små justeringer som måtte dukke opp underveis.

Se afterski videoen nederst på siden, for å se hva trubadur Doffe kan bidra med av stemningsskapende musikk til deres sommerfest, og ta gjerne kontakt for en liten prat eller et tilbud.

Trubadur Doffe - Trubadur til sommerfest

Trubadur til sommerfest – Video