konseptprivat

Valentines day overraskelse

Overraskelse til Valentines Day

Overraskelse til Valentines Day - Book Trubadur Doffe

Vil du overraske kjæresten på valentines day, og gjøre noe som virkelig blir husket? Book en trubadur som valentines gave til dama, og du får garantert stjerne i boka!

Om det brått dukker opp en trubadur og synger en kjærlighetssang fra deg til henne, for eksempel på jobben hennes, så får du garantert stjerne i boka! Dette er en fin valentines gave som virkelig skiller seg ut. Men, for all del; dette kan være en overraskelse på Valentines Day, ikke nødvendigvis på jobben hennes, men også hjemme hos dere, eller hvor dere nå måtte befinne dere.

Trubadur Doffe tar gjerne med kassegitaren og en valentines gave fra deg, for eksempel blomster eller noe annet, og spiller akkurat den sangen du måtte ønske. Har dere en sang som betyr mye for dere, som du vil han skal fremføre, er det null problem. Trenger du tips til noen sanger som kan funke, har han en drøss og velge i, etter 15 år med spilling i bryllup.

Make no mistake: Doffe er en afterski trubadur, så en og annen morsomhet kan komme til å dukke opp, selv om det er valentines day. Uansett blir dette garantert en uforglemmelig gave til Valentines day, fra deg til henne.