Trubadur til bursdag

Trubadur til bursdag

Ønsker du at bursdagen skal bli litt mer enn bare en vanlig bursdag, drar Trubaduren Doffe igang med låter alle kan synge med på og danse til.

Om det er en bursdag som skal feires kun med gutta eller jentene, om hele familien inklusive bestemor er invitert, eller om du ønsker gjøre litt ekstra ut av 30, 40 eller 50 års feiringen, finner denne trubaduren de rette låtene til rett tid. Trubaduren Doffe er godt rutinert, kjent for at kommentarene sitter løst, og dialog og humor er ting som er med på å sette prikken over i'en når det gjelder å skape god stemning på festen. Med trådløst til både gitar og mic, er trubaduren kjent for å tilbringe like mye tid rundt og oppå bordene, som på scenen.

Reportoaret er varierert, erfaringen bred, og allsangfaktoren høy. Med over 200 låter på reportoaret finner han musikk som passer for anledningen, og er også åpen for ønskelåter. Musikken spenner fra nyere pop, via de kjente norske slagerne for de som vil være med og synge, til 70-talls pop/rock for de som ønsker å få lufta dansefoten – noe det som oftest ender med.