Trubadur til bryllup

Trubadur til bryllup

Med over 100 bryllup i ryggsekken er han ingen førstereisgutt, og har mye erfaring han kan dele, når det gjelder planleggingen. Alt for å være med og sikre en trygg og profesjonell gjennomføring, selv om sceneopptredenen er løssnippet!

Med Doffe som trubadur til bryllup, får man dans og allsang utover kvelden! Ønsker du at det skal bli et løst, ledig og humoristisk innslag med musikk i bryllupet, er han rett trubadur til jobben. I tillegg til mye dansbar musikk, blir det også gjerne noe allsang utover kvelden også, om stemningen tilsier det. Han er med på og gjøre festen etterpå til en fest, rett og slett. Denne trubaduren er kjent for å tilbringe like mye tid rundt bordene og på dansegulvet, som på scenen.

Reportoaret er varierert, erfaringen bred, og allsangfaktoren høy. Med over 200 låter på reportoaret finner han musikk som passer for anledningen, og er også åpen for ønskelåter. Musikken spenner fra nyere pop, via de kjente norske slagerne for de som vil være med og synge, til 70-talls pop/rock for de som ønsker å få lufta dansefoten – noe det som oftest ender med.

Ønsker dere live musikk under vielsen og i mottagelsen, kan trubaduren også bidra med dette, gjennom duoen DiTo, som spesialiserer seg på live musikk til bryllup. Les mer på DiTo sine hjemmesider