Afterski trubadur

Afterski trubadur

Etter mange år på veien, kan Doffe kalles en afterski trubadur som har vært innom en afterski eller to hundre, og danset på de fleste bord! Trubadur Doffe er kjent for humor, god dialog, og en suveren evne til å skape god stemning mellom låtene, og å dra allsangen til nye høyder!

Dette er en afterski trubadur som har vært på mange ski-steder, og som trives veldig godt med en løs og ledig tone, slik det skal være på afterski. Trubadur Doffe er godt rutinert, kjent for at kommentarene sitter løst, og dialog og humor er ting som er med på å sette prikken over i'en når det gjelder å skape god stemning på afterski'en. Med trådløst til både gitar og mic, er trubaduren kjent for å tilbringe like mye tid rundt og oppå bordene, som på scenen.

Reportoaret er varierert, erfaringen bred, og allsangfaktoren høy. Med over 200 låter på reportoaret finner han musikk som passer for anledningen, og er også åpen for ønskelåter. Musikken spenner fra nyere pop, via de kjente norske slagerne for de som vil være med og synge, til 70-talls pop/rock for de som ønsker å få lufta dansefoten – noe det som oftest ender med.